Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Luontaislääkinnän erikoisalan tuotteiden maahantuoja


Uutisia

Lääkäripalvelu Medina ja Bio-Apoteekki Luontaislääkinnän erikoisliike lopettavat toimintansa 14.5.2015. Kesäkuusta 2015 lähtien JATKAMME yhteisen nimen alla tarjoammalla tuotteitamme kuluttajille, mutta panostaen maahantuontiin.  IMRO on yli kymmenen vuoden ajan toiminut tuotteidemme maahantuojana. Nyt uusien tuulien puhaltaessa muutamme sijaintiamme muutamalla korttelilla ja toiminta-alaamme uusien hoitomuotojen osaamisella.

Aukioloajat: Alkuun sopimuksen mukaan. Soita: 050 330 3693

Tervetuloa!

 

CarboBas + zink

Tue kehosi omaa toimintaa käyttämällä Carbobas +zink emäsjauhetta.

 

Ravintolisä tasapainottamaan/ neutralisoimaan kehon happamuutta

 

CarboBas +zink on jauhe- tai tablettimuodossa oleva valmiste joka tasapainottaa elimistön happoemästasapainoa tehokkaasti. Sen vaikuttavina ainesosina toimii Natriumkarbonaatti, Kalsiumlaktaatti, Magnesiumkarbonaatti, Magnesiumstearaatti sekä Sinkkisulfaatti joiden yhteisvaikutus on emäksinen.

 

 

Tunnistatko itsessäsi seuraavia oireita?

 

 • huono ravintoaineiden imeytyminen
 • lihaskrampit
 • fyysinen ja psyykkinen väsymys
 • hidas palautuminen urheilusuorituksen jälkeen
 • luuston heikentyminen
 • aineenvaihdunnan hidastuminen
 • ruuansulatusoireet
 • turvotus ja närästys
 • suun limakalvojen oireet
 • iho-oireet
 • erilaisia oireita hiuksissa, päänahassa, kynsissä
 • keho tuntuu rasittuneelta esim. lääkekuurien jälkeen
 • huono vastustuskyky

 

Kehon happo ja emäs tasapaino vaikuttaa koko kehoon. Kun Kehon happamuus on voimakasta, voi yllämainittuja oireita ilmetä. Joillakin voimakkaammin ja toisilla lievemmin tai satunnaisesti. CarboBas +zink emäsjauhe on oiva tuote käyttää ennaltaehkäisevänä tasapainottajana mutta erityisesti silloin kun on jo oireita.

 

Tuote on sopiva Miehille, Naisille, Aikuisille ja jopa Lapsillekin. Tuotteelle on suositeltu annostus mutta parhaimman tuloksen saa kun itse tekee hienosäädön annostuksen ja käyttöajankohdan kanssa. Tuote ei missään nimessä korvaa normaalia ravintoa vaan toimii lisänä kullekin normaaliin ruokavalioon.

 

Suositeltu annostus ja käyttöohje:

 

Parina ensimmäisenä päivänä vain veitsenkärjellinen sekoitettuna lasilliseen vettä. Ensimmäisinä päivinä saattaa ulosteessa tai virtsassa huomata muutoksia kun kuona-aineet lähtevät liikkeelle. Seuraavina päivinä nostetaan annostusta pikkuhiljaa puolikkaaseen teelusikalliseen. Me suosittelemme että asiakas käyttäisi CarboBas +zink:iä vähintään 2kk. Joka aamu ja täten tekisi niin sanotun emästankkauksen jotta päivän mittaan kun ruoka ja kehon aktivointi pistää hapot liikkeelle, olisi keholla jotain mistä ottaa tasapainoa eli emäksisyyttä.
 Suuri osa asiakkaistamme on käyttänyt emäsjauhettamme jo vuosia ja ovat olleet erittäin tyytyväisiä pitkäaikaistuloksiin.

 

CarboBas +zink tabletit ovat myös saatavilla. Tablettien annostus on 1-3tabl. kerran päivässä. Me suosittelemme tabletteja matkakäyttöön.

 

Tulemme lisäämään vuoden 2015 loppuun mennessä vielä tarkemman tuotekuvauksen ja tarkennuksen tuotteen toimintaperiaatteesta.

CarboBas + zinkCarboBas + zink

CarboBas + zinkCarboBas + zink