Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Luontaislääkinnän erikoisalan tuotteiden maahantuoja


Uutisia

Lääkäripalvelu Medina ja Bio-Apoteekki Luontaislääkinnän erikoisliike lopettavat toimintansa 14.5.2015. Kesäkuusta 2015 lähtien JATKAMME yhteisen nimen alla tarjoammalla tuotteitamme kuluttajille, mutta panostaen maahantuontiin.  IMRO on yli kymmenen vuoden ajan toiminut tuotteidemme maahantuojana. Nyt uusien tuulien puhaltaessa muutamme sijaintiamme muutamalla korttelilla ja toiminta-alaamme uusien hoitomuotojen osaamisella.

Aukioloajat: Alkuun sopimuksen mukaan. Soita: 050 330 3693

Tervetuloa!

 

delima

Tuhansien vuosien ajan käytetty granaattiomena on osoittanut tehonsa vaihdevuosioireita hoidettaessa.

Nyt me tarjoamme Teille delima –valmisteen, joka sisältää kasviestrogeeneja ja E-vitamiinia.

Delima kapselitDelima kapselit

 

 

 

Korkealaatuista kasvienergiaa aikuiselle naiselle.

Rakennuspalikoita naisen omalle keholle tasapainottaa estrogeenitasoa.

 

Vuonna 2005 saimme lisäyksen tuotevalikoimaamme. Kyseessä oli Delima granaattiomenavalmiste, joka on osoittautunut tehokkaaksi vaihdevuosioireita lievitettäessä. Delima valmisteen aineosat vaikuttavat positiivisesti yleisvointiin, elinvoimaisuuteen, ihoon ja erityisesti hiuksiin.

 

Vuosien mittaan Delima on löytänyt tiensä satojen suomalaisnaisten jokapäiväiseen käyttöön. Saamamme palaute on kannustanut meitä hankkimaan valikoimiimme myös Delima emätinpuikot. Emätinpuikkojen käyttötarkoitus on sama kuin kapseleillakin mutta toimivat paikallishoitona kuiville tai ärtyneille limakalvoille.

delimadelima 

 

 

Delima on luonnollinen vaihtoehto ennaltaehkäistä ja hoitaa vaihdevuosioireita.

 

Delima- Korkealaatuista kasvienergiaa. Tuote sisältää ainoastaan korkealaatuisia raaka-aineita

 

-         hellä huolellinen raaka-aineiden valinta

-         hellät ja luonnonmukaiset menetelmät tuotteen valmistuksessa

-         ei eläinperäisiä aineita

-         luonnonmukaiset ja tasapainoiset yhdistelmät yksilöllisistä kasviaineista

Väsyttäviä kuumia aaltoja, epäsäännöllistä hikoilua, uupumusta, väsymystä ja vitaliteetin laskua; näin useimmat naiset kokevat vaihdevuodet. Luonnon kasviestrogeenit muistuttavat läheisesti oman kehomme tuottamaa estrogeenihormonia. Kasviestrogeenirikas ruokavalio on luonnollinen tapa nauttia elämästä vaihdevuosien aikaan.

Pelkästään ravinnosta saatu kasviestrogeenin määrä harvoin riittää tasapainottamaan tilannetta ja siksi suosittelemme Delimaa.  Usein saattaa olla myös tuntemuksia imeytymishäiriöstä - eli kaikki ravintoaineet imeydy vaikka kuinka söisi terveellisesti. Suosittelemme näissä tilanteissa alkajaisiksi emäsjauhe kuuria tasapainottamaan kehon happo- ja emäs tasapainoa. KATSO ERIKSEEN CARBOBAS emäsjauhe.

Annostus: 1 kaps aamuin ja 1 kaps illoin. Mikäli tuntuu siltä että päivän toinen annos unohtuu niin parempi ottaa 2 kaps aamuin. Suosittelemme vähintään 3 kuukauden käyttöä vaikka oireet helpottaisivatkin ensimmäisellä viikolla.

 

Tuotetta voit ostaa esimerkiksi Life Hansa, Life Mylly ja Life Länsikeskus Prisma myymälöistä. Helsingissä Hiusakatemia:sta. Meiltä, maahantuojalta suoraan kotiin Postitse.

Delima kapselitDelima kapselit