Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Luontaislääkinnän erikoisalan tuotteiden maahantuoja


Uutisia

Lääkäripalvelu Medina ja Bio-Apoteekki Luontaislääkinnän erikoisliike lopettavat toimintansa 14.5.2015. Kesäkuusta 2015 lähtien JATKAMME yhteisen nimen alla tarjoammalla tuotteitamme kuluttajille, mutta panostaen maahantuontiin.  IMRO on yli kymmenen vuoden ajan toiminut tuotteidemme maahantuojana. Nyt uusien tuulien puhaltaessa muutamme sijaintiamme muutamalla korttelilla ja toiminta-alaamme uusien hoitomuotojen osaamisella.

Aukioloajat: Alkuun sopimuksen mukaan. Soita: 050 330 3693

Tervetuloa!

 

Otsonoidut öljyt

Otsonoidut öljyt ovat hoitavia kosmeettisia öljyjä, jotka on valmistettu otsonoimalla kasviöljyjä. Otsonin reagoidessa öljyjen kanssa syntyy niin sanottuja otsonideja, joilla on lukuisissa tutkimuksissa havaittu olevan terapeuttisia vaikutuksia monenlaisten ulkoisten iho- ja limakalvo-ongelmien hoidossa. Havaittuja vaikutuksia ovat antimikrobiset vaikutukset, kudosten uusiutumista edistävien kasvutekijöiden lisääntyminen sekä entsymaattisten antioksidanttien lisääntyminen. Näin ollen öljyt saattavat hoitaa ihoa ja limakalvoja monin tavoin. Öljyt ovat puhtaita rasvoja ja siten erittäin riitoisia, sillä pienikin pisara leviää suurelle alueelle. Näin ollen pieneltä tuntuva 50 ml pullo tai purkki kestää tavallisesti pitkään. Öljyjen säilyvyys on rajallinen. Jääkaapissa ne säilyttävät pääosan tehostaan noin kaksi vuotta ja huoneenlämmössä noin yhdeksän kuukautta.

Aiemmin myynnissä olleisiin öljyihin on suunnitteilla  uudet purkit ja samalla tuotteita on tullut sarjaan lisää. 

otsonoitu öljyotsonoitu öljyWhite Swan normaali otsonoitu oliiviöljy

Tuotteena otsonoitu oliiviöljy on klassikko ja sen juuret ulottuvat aina 1930-luvulle, kun japanilaiset ja amerikkalaiset tutkijat havainnollistivat sen antimikrobiset vaikutukset. Sittemmin öljyn on havaittu vaikuttavan muillakin mekanismeilla. Sen käyttö lisää kudosten uusiutumista edistävien kasvutekijöiden tuotantoa ja tehostaa täten esimerkiksi haavojen, palovammojen tai muusta syystä rikkoutuneen ihon paranemista. Lisäksi otsonoidut öljyt tehostavat entsymaattisten antioksidanttien tuotantoa iholla. Nämä antioksidantit suojaavat ihoa ulkoisilta uhkatekijöiltä, kuten eri kemikaaleja tai auringon UV-säteilyä vastaan. Niinpä tällaisella öljyllä on ainakin teoriassa myös ihoa nuorentava vaikutus. Oliiviöljyn etuna muihin samanvahvuisesti otsonoituihin öljyihin on sen parempi säilyvyys ainakin teoriassa. Oliiviöljyssä kun on vain vähän monityydyttymättömiä rasvahappoja, jotka ovat herkimpiä pilaantumaan. Tuote myydään 50 ml ilmattomassa pumppupullossa.

Tulemme lisäämään sivuillemme  lisää tietoa muista öljyistä mahdollisimman pian

kun saamme valmistajalta lisämateriaalia.