Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Luontaislääkinnän erikoisalan tuotteiden maahantuoja


Uutisia

Lääkäripalvelu Medina ja Bio-Apoteekki Luontaislääkinnän erikoisliike lopettavat toimintansa 14.5.2015. Kesäkuusta 2015 lähtien JATKAMME yhteisen nimen alla tarjoammalla tuotteitamme kuluttajille, mutta panostaen maahantuontiin.  IMRO on yli kymmenen vuoden ajan toiminut tuotteidemme maahantuojana. Nyt uusien tuulien puhaltaessa muutamme sijaintiamme muutamalla korttelilla ja toiminta-alaamme uusien hoitomuotojen osaamisella.

Aukioloajat: Alkuun sopimuksen mukaan. Soita: 050 330 3693

Tervetuloa!

 

Tervetuloa IMRO Finland :in sivuille . Tarjoamme Teille ja perheelleenne kokonaisvaltaista terveydenhoitoa Tuotemuodossa.  Toimimme myös  siltana usean eri hoitoalan osaajan kanssa tehdessämme yhteistyötä. Tarkoituksena tarjota mahdollisimman kattava verkosto tuotteidemme myyntipaikkoja ympäri Suomea. 

 

 Tervetuloa tutustumaan keinoihin tarjota terveellisempi elämä, koko perheelle.

 

Tuomme maahan luontaistuotteita, homeopatiaa, luontaiskosmetiikkaa ja muita vaihtoehtoalan tuotteita. Jälleenmyyjinä toimii niin luontaistuotekaupat, kampaamot kuin eri hoitoalojen terapeutit kuin kosmetologitkin. Toivomme teidän löytävän sivuiltamme paljon hyödyllistä informaatiota ja vinkkejä.

Lisäämme neuvoja ja vinkkejä viikottain.

 

Suurimmat toimittajatehtaamme  ja  pitkäaikaisimmat yhteistyökumppanimme  löytyvät Ruotsista, Saksasta, Englannista. Heidän kanssaan  teemme yhteistyötä jo toisena sukupolvena. Tämä pitkä yhteinen taival takaa raudanlujan ammattitaidon ja toimivan palvelun joka syntyy voimakkaasta yhteistyöstä.  Lukuisat tyytyväiset asiakkaat ovat toimineet yli kahdenkymmenen vuoden ajan peilinä joiden myötä kehitämme yritystämme.

 

Tuotteitamme voitte ostaa Luontaistuotekaupoista, kampaamoista tai noutaa toimistoltamme Rauhankatu 14:sta. Listan ja yhteystiedot Jälleenmyyjistä löydätte tuotekohtaisesti. Tuotteet ja tuoteryhmät löydätte sivupalkista