Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Luontaislääkinnän erikoisalan tuotteiden maahantuoja


Uutisia

Lääkäripalvelu Medina ja Bio-Apoteekki Luontaislääkinnän erikoisliike lopettavat toimintansa 14.5.2015. Kesäkuusta 2015 lähtien JATKAMME yhteisen nimen alla tarjoammalla tuotteitamme kuluttajille, mutta panostaen maahantuontiin.  IMRO on yli kymmenen vuoden ajan toiminut tuotteidemme maahantuojana. Nyt uusien tuulien puhaltaessa muutamme sijaintiamme muutamalla korttelilla ja toiminta-alaamme uusien hoitomuotojen osaamisella.

Aukioloajat: Alkuun sopimuksen mukaan. Soita: 050 330 3693

Tervetuloa!

 

Tuotteitamme voitte tilata myös postitse kotiinne. Käytössämme on Matkahuollon ja Postin palvelut. Veloitamme postitusmaksun paketin koon ja toivomanne kuljetustavan mukaisesti.  Toivomme että huomioitte sääolosuhteet eli erittäin korkeat tai hyvin matalat lämpötilat kun tilaatte tuotteita kotiin postilaatikkoonne. Pystymme takaamaan paremman tuotelaadun mikäli emme altista tuotetta suurille lämpötilavaihteluille.

 

Tuotetilaukset vastaanotamme joko sitovalla sähköpostilauksella, alla olevalla tilauslomakkeella tai puhelimitse.

 

 

 

Toimitusehdot

Tilaukset postitetaan 1 - 14 päivän sisällä tilauksen vastaanottamisesta. Kaikissa tapauksissa pyrimme lähettämään tuotteet jo viimeistään seuraavana päivänä, mutta matkojen tai muiden syiden vuoksi tämä ei aina ole mahdollista. Tilaukset lähetetään postitse pakettina, sillä posti ei enää helmikuun 2015 jälkeen ole toimittanut maksikirjeitä kotimaahan. Tilauksen toimitustavan yhteydessä voit valita, haluatko lähetyksen postitoimipaikkaan vai valitsemaasi postin automaattiin, jonka niin ikään voit määritellä itse. Automaattilähetysten yhteydessä saapumisilmoitus tulee sähköpostitse, ja siksi sen vaihtoehdon kanssa on annettava myös matkapuhelinnumero.


Mikäli tilauksessasi ilmenee ongelmia tai haluat kysellä lisätietoja, pyydämme ottamaan yhteyttä numeroon 050 330 3693

Tilauslomake

Kentät merkinnällä * ovat pakollisia.