Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Luontaislääkinnän erikoisalan tuotteiden maahantuoja


Uutisia

Lääkäripalvelu Medina ja Bio-Apoteekki Luontaislääkinnän erikoisliike lopettavat toimintansa 14.5.2015. Kesäkuusta 2015 lähtien JATKAMME yhteisen nimen alla tarjoammalla tuotteitamme kuluttajille, mutta panostaen maahantuontiin.  IMRO on yli kymmenen vuoden ajan toiminut tuotteidemme maahantuojana. Nyt uusien tuulien puhaltaessa muutamme sijaintiamme muutamalla korttelilla ja toiminta-alaamme uusien hoitomuotojen osaamisella.

Aukioloajat: Alkuun sopimuksen mukaan. Soita: 050 330 3693

Tervetuloa!

 

 

Tuotevalikoimamme uudistuu  koko ajan. Olemme jatkuvasti myös kiinnostuneita uusista tuotteista tai mahdollisuuksista valmistaa niitä.

Tuotevalikoimaamme kuuluu Homeopaattisia yksittäisvalmisteita ja myös Homeopaattisia yhdistelmävalmisteita.  Ravintolisiä, Vitamiineja, Hivenaineita, Luontaiskosmetiikkaa ja paljon muuta.

Olemme tarkkoja tuotteidemme laadusta ja toiminnasta. Tarkempaa tietoa tuotteistamme löydätte sivupalkista.  Otamme mielellämme vastaan kaikenlaista palautetta - Korostaen että parhaan hoitotuloksen saavuttaaksemme joudumme  joskus hienosäätämään tuotteen käyttötapaa. Älkää epäröikö ottaa yhteyttä meihin mikäli ette ole tyytyväinen tuotteeseen. Arvostamme palautettanne.

Tuotevalikoimaamme kuuluu Seuraavien valmistajien tuotteita:

 

DCG

 

Heel

 

PEKANA

 

SOLGAR

 

SANUM

 

BIOMARIS

 

WHITE SWAN